La Liga

Perez tvrdi da nije plaćao sudjie: Predsednik Real Madrida odlučio da tuži one koji su govorili drugačije

komentari (0)

Izvor: Tanjug

03.10.2023 15:22
Perez tvrdi da nije plaćao sudjie: Predsednik Real Madrida odlučio da tuži one koji su govorili drugačije Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Fudbalski klub Real saopštio je da će pokrenuti tužbu protiv nekadašnjeg španskog policijskog komesara Hosea Manuela Viljareha, koji je izjavio da je predsednik madridskog tima Florentino Perez podmićivao sudije, prenosi španski sportski list Marka.

Viljareho je u ponedeljak tokom gostovanja na katalonskoj radio stanici RAC1 izjavio da je Perez podmićivao sudije koje su delile pravdu Madriđanima.

 

 

"To se dogodilo pred jedan od mečeva sa Barselonom. Perez je jednostavno nedodirljiv i nemoguće ga je krivično goniti", rekao je Viljareho.

Lider na tabeli La Lige je brzo reagovao na izjave nekadašnjeg policijskog komesara izdao saopštenje u kojem navodi da će pravdu potražiti na sudu.

"Predsednik Reala Florentino Perez zatražio je da se odmah pokrene odgovarajući sudski postupak protiv bivšeg komesara Viljareha zbog lažnih optužbi na katalonskoj radio stanici RAC1", navodi se u saopštenju Reala.