Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Kristijano Ronaldo
Mundijal - KATAR 2022
05.12.2022. • 13:05

RONALDO OD 1. JANUARA U AL NASRU: Portugalac će zarađivati 200 miliona evra po sezoni

Kristijano Ronaldo
(MN Press)
Ugovor sa ekipom iz Saudijske Arabije je definisan

Stavljena je tačka na insinuacije, Kristijano Ronaldo će od 1. januara 20223. godine i zvanično postati igrač Al Nasra iz Saudijske Arabije, prenosi "Marka". Portugalac će potpisati ugovor na dve i po godine i postaće daleko najplaćeniji sportista na planeti sa godišnjom zaradom od skoro 200 mliliona evra!

Sam ugovor sa igranje u klubu doneće mu oko 100 miliona evra, tvrdi dobro obaveštena "Marka", ali Portugalcu će isto toliko doneti marketinški deo jer je on deo promocije fudbala u ovoj zemlji.

"KR7" je na Mundijalu u kataru uspeo da u nameri da uđe u istoriju, ne samo što je peti put na SP, već je i jedini fuidbaler u istoriji koji je postigao gol na svih pet takmičenja na kojima je nastupao. Portugalija igra sutra protiv Švajcarske u osmini finala, te će Ronaldo, koji je već neko vreme u silaznoj putanji forme, imati priliku da zaigra i u četvrtfinalu.

U Al Nasru će sarađivati sa trenerom Francuzom Rudijem Garsijom, a od stranaca će mu društvo praviti Alvaro Gonzales i kolumbijski golman David Ospina.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci