Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:30
Rayo Vallecano - Elche
arenasport2
Na programu od 03:15
Magazin
arenasport3
Na programu od 03:30
Live Stage 3
arenasport4
Na programu od 03:00
Cagliari - Sampdoria
Otvori pretragu
Danilo Nikolić
Košarka
26.09.2021. • 11:15 > 26.09.2021. • 11:34

OGLASIO SE DANILO NIKOLIĆ: A onda će doći i ta neka utakmica, egal i poslednji sekundi meča

Danilo Nikolić
MN Press
Zahvalio se na podršci i poručio da se vraća

Crnogorski košarkaš Danilo Nikolić oglasio se prvi put nakon što je kolabirao na treningu Budućnosti početkom septembra. 

Budućnost je posle tog nemilog događaja potvrdila da će on morati da ide na terapije u inostranstvo, a sada se konačno po prvi put od incidenta oglasio i sam krilni centar Budućnosti.

On se zahvalio svima na podršci, a pogotovo je pomenuo svoje saigrače, stručni štab i medicinsko osoblje.

"Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo,

Ni sam ne znam kako da vam se svima zahvalim, na svoj podršci, na svoj ljubavi i pažnji, koju ste pokazali prema meni u ovom trenutku, koji se dese tako naglo i za koje nas život ne može pripremiti.

Pre svega želio bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli, što su još jednom pokazali da smo poodavno više od obične ekipe. Zahvalio bih našem stučnom štabu što su pokazali ogromno srce. Takođe, veliko hvala našim fizioterapeutima i doktorima za sve što su učinili u prethodne dve nedelje", naveo je Nikolić u saopštenju. 

Zahvalio se i upravi kluba, a pogotovo je apostrofirao podršku najvernijih navijača Budućnosti.

"Hvala puno upravi Kluba, predsjedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbjedili meni i mojoj familiji.

"Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što pre i da zajedno slavimo. Veliko vam hvala na sinoćnoj pesmi!"; napisao je on. 

Na kraju je istakao da se zahvaljuje  svima koji su poslali poruke podrške i da se nada da će se što pre vratiti na teren. 

"Zahvalio bi i svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, klubovima Lovćen i Gorštak, na bodrenju tokom ovog perioda. Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal i poslednji sekundi meča i... Voli vas sve vaš Dačo", završio je Nikolić. 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci