Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
Denver - Toronto
arenasport2
Na programu od 23:30
Levante - Rennes
arenasport3
Na programu od 23:30
Vojvodina - Partizan
arenasport4
Na programu od 23:30
Homage
Otvori pretragu
Fudbal
06.03.2020. • 11:32

Tužna fudbalska vremena: Junajtedovi "huligani" pesničili Lingarda uvredama

Guliver, Michael Regan/Getty Images Europe
Džes Lingard je ponikao u klubu i brani boje Mančester junajteda već 12 godina.

Mančester junajted gubi i kad pobeđuje!

Navijači slavnog kluba otputovali su u Derbi i odgledali ubedljivu pobedu svog tima nad "ovnovima" u FA kupu, u kojoj je posle dugo vremena šansu dobio Džes Linagard, a onda okupirali prostor oko autobusa i sa uključenim kamerama na telefonima glasno vređali koji je ponikao u klubu.

Na Twitteru se pojavio snimak jednog od fanova "đavola", na kom se jasno čuje kako Lingardu dobaciju da je "go*no", da "od*ebe" i ostale popularne uvrede među mladim Englezima, koji sve manje podsećaju na fudbalske huligane iz prošlosti koji su se fizički obračunavali sa navijačima rivalskih klubova, a ne verbalno sa igračima svog kluba.

Ovaj maltretman fudbalera Junajteda, pre svega Lingarda, traje već neko vreme i "sa terena" seli se na društvene mreže, na kojima je svojevremeno popularan bio i Luk Šo, pre svega zbog evidentnog viška kilograma.

Šo je kao strelac i asistent u pobedi nad Derbi Kauntijem, za koji je nastupao legendarni fudbaler Junajteda Vejn Runi, morao da zapreti "huliganima" da prestanu sa vređanjem njegovog saigrača.

Tužna fudbalska vremena...

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci