Vesti iz borilačkih veština

Prvenstvo Srbije u MMA na TV Arena Fight: Hala "Ranko Žeravica" ugostiće najbolje srpske borce 20. maja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2023 18:27
Prvenstvo Srbije u MMA na TV Arena Fight: Hala "Ranko Žeravica" ugostiće najbolje srpske borce 20. maja TV Arena Fight

MMA prvenstvo Srbije u organizaciji MMA Saveza Srbije, održaće se 20. maja u sportskoj hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, uz direkne prenose na kanalu TV Arena fight.

Pravo učešća na ovom prvenstvu imaju isključivo državljani Republike Srbije, amaterski borci svih uzrasta od pionira do seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Seniore C klase gledaćemo u revijalnom delu programa, a na takmičenju će biti primenjena zvanična IMMAF pravila amaterskog MMA.

Podsećanja radi, Ministarstvo sporta na čelu sa ministrom Zoranom Gajićem i predsednik Sportskog Saveza Srbije, Davorom Štefanekom, dali su podršku razvoju MMA sporta u Srbiji.

Time je MMA dobio prostor da razvija svoju amatersku sportsku scenu i poboljša uslove MMA boraca, pa je jedan od logičnih koraka nakon uspešne organizacije Svetskog šampionata početkom godine, svakako bilo postavljanje formata državnog prvenstva kao redovnog takmičenja u kalendar Saveza.

Pored formata "MMA liga Srbije" koji su gledaoci kanala TV Arena Fight pratili prethodne godine, sada u drugom formatu i državno prvenstvo u MMA.

Fanovi borilačkih sportova, moći će da isprate revijalni deo državnog prvenstva u subotu od 20h na Arena Fight TV. 

Šta se dešava u bekstejdžu, sa kim smo razgovarali, "best of" borbi i sav drugi ekskluzivni sadržaj, možete pronaći na našoj instagram i tik tok stranici @arenafighttv.