Vesti iz borilačkih veština

FNC spektakl u dvorani "Aleksandar Nikolić": Vrhunske MMA borbe samo na TV Arena fight

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.11.2023 13:33
FNC spektakl u dvorani "Aleksandar Nikolić": Vrhunske MMA borbe samo na TV Arena fight TV Arena sport

Sevaće munje u subotu od 20.00 časova u hali "Aleksandar Nikolić" na FNC spektaklu, koji će biti organizovan u saradnji sa MMA Savezom Srbije, a direktno prenošen na kanalu TV Arena fight.

Za titulu će se boriti Savo Lazić i Nikola Joksović, a "meč večeri" trebalo bi da bude duel u kojem će se sastati dve rergionalne zvezde Vaso Bakočević i Fransisko Bario.

"Biće to pravi spektakl. Pozivam sve ljubitelje MMA da dođu i gledaju kako ču da pobedim Baria. Očekujem vrhunsku borbu u kojoj znam da ću izaći kao pobednik. Pa dođite da zajedno proslavimo, a ko ne može da dođe, neka gleda na TV Arena fight kako pobeđujem", poručio je pre ovog meča Vaso Bakočević.

Predsednik MMA saveza Srbije, Luka Nikolić, glavni "krivac" za spektakl koji nas očekuje prvog dana vikenda, najavljuje vrhunski događaj i otkriva da je još samo mali broj ulaznica ostao u slobodnoj prodaji.

"Ovo je do sada nešto neviđeno u srpskoj prestonici! Iako je u Srbiji obezbeđen direktan prenos na TV Arena Fight, kao i na emiterima u Sloveniji i Hrvatskoj, ostalo je svega nekoliko stotina karata za mečeve u hali 'Aleksandar Nikolić', koje će biti prodavane na dan meča na biletarnici ove dvorane", kaže Nikolić.