Vesti iz borilačkih veština

MMA organizacija FNC u Beogradu sa najvećim fajt kadrom regionalne MMA priče!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.09.2023 16:32
MMA organizacija FNC u Beogradu sa najvećim fajt kadrom regionalne MMA priče! TV Arena sport

Beograd će zadržati dah 4. novembra kada će se FNC, u saradnji sa MMA Savezom Srbije, premijerno predstaviti beogradskoj publici. Hala Aleksandar Nikolić, poznata kao Hala Pionir, postaće epicentar nesvakidašnjeg sportskog događaja koji zaljubljenike u borilačke sportove neće ostaviti ravnodušnim!

Meč za titulu biće borba koja će sigurno uzdrmati Pionir i ta borba definitivno obećava! Savo "Hitman" Lazić, već poznat u svetu MMA, sa bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama, suočiće se mladim MMA borcem Nikolom Joksovićem, dokazanim šampionom FNC organizacije. Borba za titulu donosi dodatnu napetost, a publika će biti svedok borbe između iskusnog šampiona i mladog aspiranta, definitivno jednog od najtalentovanijih MMA boraca sa ovih prostora. 

Veliku pažnju privući će dugo očekivani revanš između dve regionalne zvezde - Vase Bakočevića i Franciska Baria Croate. Ovaj meč, koji će biti deo glavnog programa, obećava neviđeni spektakl i uzbuđenje za sve prisutne.

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA. Jedan od trenutno najpopularnijih MMA boraca mlađe generacije, Marko Bojković već uveliko preti svom novom protivniku, Ivica Trušček hrvatski borac takođe je jedno od potencijalnih imena fajt karda, ali i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce.

Organizacija nas još drži u neizvesnosti što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča koji će sigurno privući pažnju publike, ali službeno saopštenje još uvek čekamo.

Ovo je samo delić fajt karda koji je nedavno otkriven fanovima MMA, a spektakl kažu tek predstoji!