Partnerski sadržaji

Da li ste spremni za Svetsko prvenstvo u košarci 2023? Kako da uživate ispred TV-a kao da ste tamo

komentari (0)

Izvor: Promo

24.08.2023 11:15
Promo Promo
Promo

Nije ostalo još puno vremena do početka jednog od najiščekivanijih sportskih događaja ove godine - Svetskog prvenstva u košarci 2023. Ovoga puta prvenstvo će se održati u tri zemlje, što znači da će odlazak na košarkaški Mundijal i praćenje utakmica uživo za mnoge ljubitelje ovog sporta biti pravi izazov. 

Dakle, s obzirom da će najveći broj fanova košarke pratiti utakmice ipak putem malih ekrana, Hisense Srbija donosi novu jedinstvenu Hisense akciju, međutim, nisu u pitanju baš tako mali ekrani. Reč je o Hisense 50A6BG  i Hisense 58A6BG, modelima televizora koji svojom veličinom, ali i funkcijama, donose nezaboravno iskustvo gledanja – naročito kada je u pitanju sportski sadržaji. 

Držeći se dobrog starog pravila da je uživanje veće ukoliko je i ekran veći, Hisense Srbija organizuje posebnu akciju "Ponuda koja zakucava",  koja nudi fantastične modele Hisense Ultra HD 4K televizora velike dijagonale uz posebno sniženje koje traje do isteka zaliha. Poklanjajući posebnju pažnju ljubiteljima sporta, modeli 50A6BG i 58A6BG su prilagođeni potpunom užitku kada je u pitanju dinamičan timski sport koji vrvi od pokreta.

Kada govorimo o kvalitetnom ekranu koji podržava akciju bez stajanja, ono što nikako ne smemo izostaviti je Dolby VisionTM HDR  optimizaciju prikaza. Ukratko rečeno, uz pomoć jedinstene tehnologije optimizacije, ova vrsta HDR standarda pruža dodatnu fiksiranost kada su u pitanju dinamične sekvence – baš ono što nam je potrebno kada gledamo napete košarkaške utakmice kakve obično možemo videti na takmičenjima poput svetskih prvenstava.

Promo

 

 

Ono što svakako ne treba izostaviti je napredni Sports Mode pomoću koga se prikazani vizuelni elementi prilagođavaju maksimalnom kvalitetu. Odabirom ovog režima gledalac dobija mnogo više od pukog posmatranja košarkaških majstorija. Osim neutralizacije podrhtavanja i ostalih smetnji koje nastaju prilikom reprodukcije dinamičnog sadržaja, ovim režimom postiže se da brzina osvežavanja ekrana savršeno isprati ofanzivne i defanzivne manevre košarkaških ekipa. Šutevi, asistencije, zakucavanja i ostale košarkaške akrobacije – sve to ćete moći da pratite uz pregršt jasnih i bogatih detalja. 

Okej, slika je izvanredna, ali šta je sa zvukom? I na tom polju Hisense donosi bogatije živopisno iskustvo. Naime, ovi Smart televizori velike dijagonale opremljeni su i DTS Virtual:X  tehnologijom koja od svakog zvuka izvlači najviše. Nećete biti sigurni da li ste u sportskoj hali ili ispred svog televizora kod kuće. Stavljajući upravo vas u centar zbivanja, imaćete utisak kao da ste i sami na parketu dok utakmica traje. Možete li da zamislite samo koliko adrenalina donosi kristalno jasan zvuk trojke "bez koske"? O atmosferi navijanja tek ne bi trebalo trošiti previše reči – audio reprodukcija naprosto oduzima dah tako da eksterni zvučnici nisu ni potrebni.

Pored funkcija koje doprinose još većoj zabavi kada je u pitanju praćenje sporta, ne treba zapostaviti ni Smart mogućnosti pomenutih Hisense modela televizora. VIDAA operativni sistem  donosi pristup velikom broju aplikacija, ali i sadržaja koji svi volimo i rado gledamo. Strastvenim zaljubljenicima u sport naročito će prijati benefiti koje pruža VIDAA SPORT softver, a ne treba zapostaviti ni ostale elemente pametnog operativnog sistema zaduženih da ispune svaki zahtev u vezi sa razonodom na velikom ekranu.

Niz pogodnosti i naprednih opcija koje donose Hisense 4K televizori velike dijagonale neće unaprediti iskustvo gledanja TV-a samo dok traje košarkaška groznica. Zahvaljujući garanciji od 5 godina  na svoje TV uređaje, Hisense pruža pouzdranost koja će ulepšati TV doživljaj za vreme, ali i nakon košarkaškog prvenstva. Više informacija o akciji, kao i samim modelima, možete pronaći na: https://www.tvzasve.com/