Vesti iz ostalih sportova

Živko Gocić: Idemo ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.04.2024 20:34
Trener VK Novi Beograd, Živko Gocić MN Press
Trener VK Novi Beograd, Živko Gocić

Novi Beograd će u utorak od 19.45 na bazenu SC "11. april" igrati sa ekipom Šapca u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Trener ekipe, Živko Gocić rekao je da njegova ekipa želi da osvoji još jedan trofej.

"Bićemo maksimalno motivisani da pokažemo sve što znamo i umemo, ne potcenjujući nijednog trenutka ekipu Šapca, ali očekujem pobedu i vođstvo u seriji. Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu" rekao je Gocić, a preneo je zvanični sajt kluba.

Gocić će moći da računa na najjači sastav, pošto Novi Beograd nema problema sa povredama.

Aktuelni pobednici regionalne Premijer lige i osvajači nacionalnog Kupa ove sezone su zabeležili sve pobede u domaćem šampionatu.

"U dosadašnjem delu sezone u Prvenstvu Srbije bili smo zaista dobri. Učinićemo sve da nastavimo u tom ritmu. Šabac je svakako ekipa za respekt. Više puta ove sezone Šapčani su pokazali da stvarno imaju kvalitet i da mogu čak i boljim ekipama od sebe da naprave problem. Mi smo imali zanimljiv međuosbni duel u četvrtfinalu Kupa i sve to osetili smo na svojoj koži. Iz tog razloga ćemo najozbiljnije prići ovom polufinalnom duelu", rekao je Gocić.

Novi Beograd je favorit na meču protiv Šapca.

"Moramo da pružimo naš maksimum, da budemo na našem prepoznatljivom nivou i da razliku u kvalitetu koja postoji između dve eklipe pokažemo i u bazenu, jer to je suština", zaključio je Gocić.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. U drugom polufinalu plej-ofa SLS sastaju se Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.