ABA liga

Željko Obradović: Želimo da seriju završimo već sutra, nadam se podršci navijača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 14:27
Trener Partizana Željko Obradović MN Press
Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana će u nedelju gostovati Igokei u drugom meču četvrtfinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Crno-beli pobedili su pre tri dana u Beogradu slavili 94:85, a trener Željko Obradović je rekao kako ekipa želi da seriju završi u Laktašima.

"Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije već sutra", rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

"Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima", naglasio je Obradović.

 

 

Centar Partizana Balša Koprivica izjavio je da veruje u pobedu "crno-belih" u Laktašima.

"Očekujemo da Igokea pruži svoj maksimum i sve učini kako bi se serija vratila u Beograd. Pripremili smo se kroz nekoliko treninga, znamo vrline i mane protivnika i verujemo u pobedu koja bi nam već sutra donela plasman u polufinale", poručio je Koprivica.

Eventualna majstorica je na programu 28. aprila u Beogradu. Bolji iz duela između Partizana i Igokee igraće u polufinalu plej-ofa protiv Budućnosti.

 

Cup tree provided by Sofascore