Vesti iz fudbala

Inter pobedio, Mesi opet bez gola, ali upisao dve asistencije i širi optimizam: Idemo u plej-of

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.09.2023 09:26
Inter pobedio, Mesi opet bez gola, ali upisao dve asistencije i širi optimizam: Idemo u plej-of Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Vezao je Lionel Mesi dve utakmice u dresu Intera iz Majamija na kojima nije potigao gol, nakon što je na prvih deset mečeva postigao 11 pogodaka i osvojio Liga kup.

Prošle nedelje je to bilo na susretu protiv Nešvila (0:0), a u noći između nedelje i ponedeljka klub sa Floride je igrao protiv Los Anđelesa i trijumfovao 3:1 bez golgeterskog učinka kapitena tima.

Argentinac se na tom susretu nije upisao u listu strelaca, ali jeste bio dvostruki asistent saigračima, da bi posle utakmice izjavio kako je uveren da će njegov tim uspeti da se lasira u plej-of uprkos činjenici da se nalazi osam bodova "ispod crte".

 

 

"Meč protiv Los Anđelesa, tima koji je trećeplasirani u Zapadnoj konferenciji je bila prilika da vidimo gde smo i kolike su naše mogućnosti. Odigrali smo sjajno protiv veoma kvalitetne ekipe, trijumfovali u gostima i ostvarili veoma značajan rezultat koji nam može mnogo značiti u budućnosti", rekao je Mesi i dodao:

"Ova ekipa Intera ima kvalitet da se domogne plej-ofa i ja sam siguran da ćemo u tome uspeti. Rastemo iz dana u dan, samopouzdanje nam je ogromno, verujemo u sebe i trudićemo se da ostvarimo cilj koji smo postavili ispred sebe".

Inter trenuto zauzima pretposlednju 14. poziciju na tabeli Istočne konferencije MLS lige sa 25 osvojenih bodova iz isto toliko odigranih mečeva, a do kraja regularnog dela sezone je ostalo da se odigra još osam kola.