Superliga Srbije

Nenad Krstičić: Prva titula najdraža, jedva čekam proslavu protiv Čukaričkog

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.05.2024 17:04
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić MN Press
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić izjavio je danas da jedva čeka 25. maj kada će "crveno-beli" na meču sa Čukaričkim proslaviti 35. titulu u istoriji kluba.

Crvena zvezda je još ranije obezbedila sedmu uzastopnu titulu u Superligi Srbije. "Crveno-beli" se tri kola nalaze na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 87 bodova. Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule.

Krstičić je igrao za Crvenu zvezdu od 2017. do 2019. godine, kao i od 2021. do 2023. On je na kraju prošle sezone odlučio da završi igračku karijeru. Krstičić je prošle sezone u Zvezdi nosio dres sa brojem sedam.

"Pre svega želim da čestitam mom klubu, upravi, šefu, igračima i navijačima na osvojenoj sedmoj uzastopnoj tituli. Drago mi je što sam bio deo ekipe koja je započela niz, kao i što je naš šef Vladan Milojević sada deo toga i što će imati priliku da osvoji rekordnu, četvrtu uzastopnu 'duplu krunu'", rekao je Milojević, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

"Sve je počelo od njega, tako da zaslužuje i ovaj rekord. Što se proslave tiče ne sumnjam u naše navijače, uvek nam prirede spektakl za pamćenje i znam da ce tako biti i ovog puta. Pozvao bih sve naše navijače da dođu 25. maja na stadion, kao i da pruže podršku našim momcima, koji su to zaslužili, a zatim da slavimo svi zajedno", poručio je Krstičić.

On je objasnio koja mu je najdraža titula, koju je osvojio sa "crveno-belima". "Iskreno, sve osvojene titule su mi drage, ali najviše pamtim onu prvu. To je bio početak velike i moćne Zvezde", zaključio je Krstičić.