Superliga Srbije

Nije bio cilj da budemo drugi, to je bio lapsus: Albert Nađ objasnio šta je hteo da kaže

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2024 11:23
Albert Nađ MN Press
Albert Nađ

Izjava trenera Partizana, Alberta Nađa data u kameru TV Arena sport kako je od početka sezone za crno-bele osvajanje drugog mesta u Mozzart Bet Superligi bio glavni cilj podigla je mnogo prašine.

Navijačima tima iz Humske se ona nije svidela, a uoči sutrašnjeg gostovanja Napretku u Kruševcu u okviru 34. kola elitnog ranga takmičenja, šef stručnog štaba crno-belih je pojasno tu izjavu.

"To je bio lapsus Naravno da nije cilj bio drugo mesto. Ali tek smo završili utakmicu iprotiv Vojvodine, bio sam pod utiskom i mislio sam jedno, a rekao drugo", rekao je Nađ.

Novi šef stručnog štaba Partizana je dobitovao porazom od Vojvodine, pa će prvu samostalnu pobedu tražiti na teškom gostovanju u Kruševcu.

"Nisam očekivao da debitujem porazom pred našim navijačima, ali tako se dogodilo. Pred nama je sada meč u Kruševcu kojem smo makimalno posvećeni i nadamo se pobedi. Imamo određenih kadrovskih problema, Mateus Saldanja sigurno neće biti u timu, ali naš cilj je da osvojimo tri boda", rekao je Nađ.

Meč u Kruševcu na programu je u sredu, 8. maja sa početkom u 16.00 časova uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premim.