Superliga Srbije

Hoćemo opet da ostanemo neporaženi: Svetozar Marković optimista pred meč sa Zvezdom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2024 12:10
Svetozar Marković MN Press
Svetozar Marković

Dva puta su u dosadašnjem delu sezone fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odmerili snage i crno-beli nijednom nisu poraženi. Jesanas su na svom terenu slavili, a početkom ove godine je na stadionu "Rajko Mitić" bilo nerešemo.

Kapiten tima iz Humske, Stevozar Marković veruje da drugoplasirani tim na tabeli Mozzart Bet Superlige i ovoga puta neće izgubiti od večitog rivala.

"Naravno da nam nije prijatno što smo izgubili poslednji meč pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, ali to ne menja naša razmišljanja. Derbi je uvek derbi, motiva nikada ne manjka i mi ćemo se truditi da nastavimo seriju nepobedivosti, a ako je moguće da mi trijumfujemo u tom duelu", rekao je Marković.

Prekidi su tokom ove sezone bili veliki problem u ekipi trenera Igora Duljaja, pa će se na to dodatno obratiti pažnja pred sutrašnji duel.

"Pričali smo o prekidima i nakon prošlog 'večitog derbija', ali ne zaboravite da smo na tom meču 20 minuta imali igrača manje. Verujem da će sutra biti drugačije, ali obratićemo pažnju i na taj segment igre", istakao je Marković.