Superliga Srbije

Ko će voditi Partizan na 173. "večitom derbiju" umesto Duljaja? Trebalo je Nađ, ali izgleda da neće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.04.2024 16:09
Albert Nađ i Igor Duljaj MN Press
Albert Nađ i Igor Duljaj

Pomoćni trener Partizana, Albert Nađ odbio je da vodi ekipu na 173. "večitom derbiju" koji je na programu u subotu, 20. aprila u okviru 1. kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ovu informaciju prenelki su gotovo svi beogradski mediji, tvrdeći da je nekadašnji kapiten crno-belih, a sada član stručnog štaba Igora Duljaja, saopštio da neće voditi tu utakmicu.

Podsećanja radi, prvi teener Partizana je na meču protiv Čukaričkog zaradio četvrtu javnu opomenu od početka sezone i automatski mu sledi suspenzija i neće moći da bude na kliupi svog tima tokom prvenstvenog meča na stadionu "Rajko Mitić", ali hoće četiri dana kasnije u polufinalu nacionalnog Kupa.

Propozicije Fudbalskog saveza Srbije kažu da umesto glavnog trenera utakmcu može da vodi neko od njegovih pomoćnika ko ima PROFI ili A licencu, a to je u ovom trenutku, pored Albert Nađa još samo Bojan Zavišić, sin legendarnog fudbalera crno-belih, Ilije.

Na sve to se nadovezuje i problem sa prvim golmanom, budući da se na istoj utakmici protiv Čukaričkog povredio i Aleksandar Jovanović, pa je i on neizvestan za meč protiv Crvene zvezde.