Serija A

PSŽ nastavlja i posle Embapea - Novi predvodnik Kvaratskelija?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.05.2024 16:14
Fudbaler Napolija, Kviča Kvaratskelija, u duelu Guliver/AP Photo/Andrew Medichini
Fudbaler Napolija, Kviča Kvaratskelija, u duelu

Pariz sen Žermen se nalazi na prekretnici. Kilijan Embape je izgleda konačno stavio tačku na svoju epizodu u "Gradu svetlosti", i postaje jasnije da će brzonogi Francuz postati novo lice Real Madrida. Posle još jednog neuspeha da se dokopa trofeja Lige šampiona, Naser Al-Kelafi je već uveliko počeo da kuje planove za novu verziju naizgled nepobedivih 11 na "Parku prinčeva". 

Posle era Zlatana Ibrahimovića, Edisona Kavanija, Nejmara, i pomenutog Embapea (napominjemo i nezaboravni dodatak Lionela Mesija), sprema se vreme Napolijevog napadača, Kviče Kvaratskelije

Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Kviča Kvaratskelija, igrač za koga je navodno zainteresovan PSŽ

Navodno, Parižani su bacili oko na Gruzina koji nosi dres Napolija, i već pre nekoliko nedelja stupili u pregovore sa njim. Igrač koji je doneo dugočekanu titulu na stadion "Dijego Armando Maradona", zainteresovan je i raspoložen za transfer i projekat kome bi bio zaštitno lice. 

Prepreke naravno postoje. Veliki zid Aurelija de Laurentisa, gazde "azura" uvek je barijera za svaki odlazni transfer iz njegovog kluba, a sigurno je da će i u ovom poslu otežavati svojim nezamislivim zahtevima i potraživanjima. 

Ima zašto i da brine - evropski velikani kao lešinari, vrebaju oko šampionske generacije Napolija.

Čelsi je, sa druge strane, zainteresovan za Viktora Osimena, a nakon stišavanja bure novim ugovorom vrednim 10.000.000 za Nigerijca, ponovo su počele priče da bi mogao da napusti de Laurentisov klub. 

Ipak, umeo je Italijan i u prošlosti da oduva zloslutne potencijalne kupce, a sigurno je da stari lisac i sada ima nekakav manevar u džepu. 

 

Standings provided by Sofascore