Serija A

Darko Kovačević: Siguran sam da će Zidan preuzeti Juventus

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2024 19:27
Darko Kovačević MN Press
Darko Kovačević

Nekadašnj fudbaler Juventusa, Darko Kovačević je izjavio je u intervjuu za italijanske medije kako veruje da će Zinedine Zidan preuzeti Juventus jednog dana.

Kovačević je u igračkoj karijeri nosio dres Proletera, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, Real Sosijedada, Juventusa, Lacija i Olimpijakosa.

"Dve godine koje sam proveo u Torinu mi bude prelepa sećanja. Igrao sam sa Zidanom i znam da on voli Juve. Sigran sam da će preuzeti Juventus jednog dana, svakako ne znam kada", izjavio je Kovačević a prenosi "Tutosport".

"Juventus je voljen širom sveta, razumete sigurno važnost toga. Zidan je bio najbolji na svetu, a tu su bili šampioni popu Del Pijera, Dejvdisa, Trezegea, Takinardija... Sjajni igrači i sjajni ljudi", rekao je bivši igrač "stare dame".

Srpski fudbaler je upitan ida prokomentariše promenu na klupi Lacija i dolazak Igora Tudora.

"Igor je savršen za Lacio. On će sigurno otežati Juventusu. Odličan trener, a to je dokazao u Veroni i Marseju. Njegove ekipe igraju dobar fudbal, agresivan je kao trener, baš takav je bio i kao igrač", izjavio Kovačević.

Upravo će Lacio i Juventus u subotu odmeriti snage u derbiju kola Serije A. Meč na Olimpiku će početi početi od 18.30 uz direktan prenost na TV Arena  2 Premium.