Vesti EURO 2024

Nemačka čeka Srbiju: Povratak "orlova" na EURO, sprema se i TV Arena sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2023 14:27
Nemačka čeka Srbiju: Povratak "orlova" na EURO, sprema se i TV Arena sport TV Arena sport

Fudbalska reprezentacija Srbije na dobrom je putu da se posle 24 godine vrati na kontinentalni šampionat, odnosno da prvi put kao samostalna država učestvuje na Evropskom prvenstvu. "Orlovima" za sada ide vrlo dobro u kvalifikacijama, a ukoliko se dogodi nešto ne predviđeno i tim selektora Dragana Stojkovića ne bude među dve najbolje plasirane selekcije u grupi, imaće popravni u Ligi nacija.

Sve utakmice reprezentacije Srbije gledaoci TV Arena sport mogu da prate na našim kanalima, a tako će biti i ako se "A" selekcija plasira na Evropsko prvenstvo, jer će TV Arena sport prenositi sve utakmice kontinentalnog šampionata.

TV Arena sport

 

Domaćin EURA 2024 je Nemačka, finalni turnir se vraća u ovu zemlju posle 36 godina, kada je prvenstvo bilo održano u Zapanoj Nemačkoj. Nemci su 2006. godine bili domaćini Svetskog šampionata, koje je prema ocenama posetilaca, kao i samih učesnika bilo jedno od najbolje organizovanih.

Naredne godine čak 10 gradova ugostiće najbolje reprezentacije Evrope, a to su: Berlin, Hamburg, Dizeldorf, Gelzenkirhen, Lajpcig, Dortmund, Keln, Frankfurt, Štutgart i Minhen.

Organizatori Evropskog prvenstva 2024. godine su u Berlinu ugostili medijske partnere i tom prilikom promovisali sigurno najveći fudbalski događaj u narednoj godini. Na događaju je prisutna i TV Arena sport.

EURO 2024. održače se od 14. juna do 14. jula.