Vesti EURO 2024

Ulaznice za EURO 2024. godine kupuju se isključivo preko zvaničnog sajta UEFA od 4. do 12. decembra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.12.2023 10:56
Navijači Srbije moraće do ulaznica preko sajta UEFA MN Press
Navijači Srbije moraće do ulaznica preko sajta UEFA

Srbija je ostvarila san i posle 24 godine izborila plasman na UEFA EURO 2024. (14. jun - 14. jul), prvo od dana osamostaljenja 2006. godine, odnosno od 2000, kada smo pod tada imenom SR Jugoslavija bili učesnici samita u Belgiji i Holandiji. Selektor Dragan Stojković, kapiten Tadić, Mitrović  i saigrači očekuju da će u Nemačkoj imati veliku podršku naših navijača, ali ovog puta Savez neće moći da prodaje ulaznice.

Iz FS Srbije stiže i detaljno uputstvo ljubiteljima fudbala kako se se ulaznice mogu kupiti.

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/  što znači da FSS  neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.