Srbija na EURO 2024

Stevan Stojanović za TV Arena sport: Miran sam, samo da budemo strpljivi protiv Slovenaca Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2024 14:35
Stevan Stojanović i Dragan Stojković, direktor i selektor fudbalske selekcije Srbije MN Press
Stevan Stojanović i Dragan Stojković, direktor i selektor fudbalske selekcije Srbije

Direktor fudbalske reprezentacije Srbije, Stevan Stojanović, nalazi se na licu mesta i čeka početak meča sa Slovenijom, a pre nego što krene lopta u Minhenu dao je izjavu jednom od brojnih izveštača TV Arena sport sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj. 

"Fenomenalna je atmosfera, naši navijači su došli iz celog sveta, zaista smo im zahvalni na podršci", konstatovao je nekada sjajni golman, stojeći podno punih tribina "Alijanc arene".

Ostaje da vidimo kako će selektor Dragan Stojković i njegovi izabranici iskoristiti energiju tokom meča. Dika je sve vreme s njima u kontaktu ovih dana, danas takođe, pa iz prve ruke zna kakva je atmosfera u ekipi. 

"Znaju svoju odgovornost, znaju da je ovo jedna od najvažnijih utakmica na EURO. Dobro su odigrali protiv Engleske, ako tako nastave i i nastave tako očekujem i adekvatan rezultat. Sjajno su raspoloženi, očekujem da pruže maksimum".

U nekim računicama i remi bi mogao biti dovoljan za prolazak u osminu finala šampionata, ali najbolje je uzeti sve bodove.

"Normalno da je pobeda najbolja opcija, da bismo ranije rešili prolazak u drugi krug, ali u ovoj utakmici trebalo bi da budemo strpljivi. Da damo gol i pobedimo", jasan je Stojanović. 

Srbija jedina nema nijedan bod posle prvog kola C grupe, jer su "orlovi" pali protiv Engleske, dok su Slovenci i Danci odigrali nerešeno.