Srbija na EURO 2024

Fudbaleri Srbije će trenirati pred oko 3.000 gledalaca: Prva konferencija u 13.45, uz prenos na TV Arena sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.06.2024 10:47
Trening fudbalera Srbije MN Press
Trening fudbalera Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije danas će imati prvi "radni dan" na EURO, a obeležiće ga otvoreni zvanični trening pred 2.800 navijača na lokalnom stadionu.

Kako javlja ekipa TV Arena sport sa lica mesta selektor Dragan Stojković će u 17.30 časova održati prvi trening u Nemačkoj, a podrška navijača sa tribina trebalo bi da pruži dodatni motiv "orlovima".

 

 

Pre svega toga, 13.45 časova u hotelu "Maksimilijan", koji će sve do kraja Evropskog prvenstva biti baza reprezentacije Srbije, održaće se konferencija za medije na kojoj će pred novinare izaći prvotimac Sevilje Nemanja Gudelj, a direktan prenos njegovog obraćanja obezbeđen je na kanalu TV Arena 1 Premium.

Reprezentativci Srbije će u Nemačkoj nastupati u grupi C, gde će im prvi rival u nedelju 16. juna biti selekcija Engleske, a u rivali će im još biti Slovenija (20. jun) i Danska (25. jun).

Svi mečevi nastupajućeg Evropskog prvenstva biće direktno prenošeni na kanalima TV Arena sport, a gledoce očekuje i veliki broj specijalnih studijskih emisija, uz ekskluzivne priloge i sagovornike sa lica mesta.