Srbija na EURO 2024

Dragan Stojković: Svi igrači zdravi što je najvažnije, motivacija na izuzetno visokom nivou

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2024 20:25
Fudbaleri Srbije počeli pripreme FSS
Fudbaleri Srbije počeli pripreme

Grupa fudbalera Srbije koja se našla na konačnom spisku za EURO odradila je danas prvi trening, uprkos tome što je 3. jun zvanični UEFA datum početka priprema.

Tom prilikom, selektor Dragan Stojković govorio je za sajt Fudbalskog saveza Srbije-

"Svi ovi igrači nisu imali razloga da dođu ranije, razgovarali smo sa njima i uverili se da shvataju ozbiljnost priprema za Evropsko prvenstvo. Atmosfera je sjajna što se može videti i po osmesima tokom celog treninga", rekao je Stojković.

Stojković je ujedno apostrofirao i da su svi zdravi.

"Svi su zdravi što je za mene najvažnije. Motivacija je na izuzetno visokom nivou. Čekamo ostale momke da nam se pridruže i da već u Beču počnemo sa ključnom fazom priprema za prvu utakmicu. Imamo u Staroj Pazovi lepo vreme, odličan teren, veliku želju i sve druge neophodne uslove za jedan kvalitetan rad", rekao je Stojković za sajt FSS i uputio čestitke mladoženjama Nemanji Gudelju i Andriji Živkoviću.

Selektor Srbije će izaći pred medije u petak od 11 sati na prvoj zvaničnoj konferenciji pred EURO.

Prvom treningu u Staroj Pazovi prisustvovali su predsednik Saveza Dragan Džajić, direktor A tima Stevan Stojanović, direktor svih selekcija Nenad Bjeković i prvi čovek FS Beograda Marko Zdravković.