WTA

Teniserka Kamila Đorđi optužena u Firenci za krađu persijskih tepiha i stola od pola tona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.05.2024 10:35
Velika krađa "trese" teniski svet Tanjug/AP Photo/Adam Hunger
Velika krađa "trese" teniski svet

Uprkos zarađenim milionima, čini se da nekim sportistima nikada nije dosta. Senzacionalna vest dolazi iz Italije, a u velikoj krađi je otkrivena jedna od najlepših teniserki Kamila Đorđi. Ona je, optužena da je opljačkala vilu u Firenci. 

Kako prenosi “Republika”, teniserka koja na kontu ima oko 6.000.000 evra od WTA turnira, i duplo više od sponzorskih ugovora optužena je da je opljačkala vilu u kojoj je živela pola godine.

 

 

Za sada je sve na optužbama vlasnika, koji je policiji prijavio da je teniserka pobegla bez plaćene kirije i sa skupocenim persijskim tepisima i stolom teškim pola tone!

"Kamila je sa porodicom pobegla ne plativši rentu za pola godine. Takođe, ukrala je polovinu nameštaja uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 hiljadu evra. Komšije su me pre nekoliko meseci upozorile, rekle su mi tada da su videli kamion za utovar nameštaja, a kada sam stigao nije bilo nikoga, a kuća je ostala poluprazna. Neke stvari su ostavili u bašti jer verovatno nisu mogli da ih utovare", – rekao je vlasnik vile.

 

 

Inače nedavno je pred turnir u Rimu, Kamila Đorđi obelodanila da se povlači iz tenisa.