Novak Djoković

Još procesuiram sve: Operisani Đoković, na štakama, poslao poruku svetu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.06.2024 11:25
Novak Đoković, srpski tensiser, izašao u javnost posle intervencije na povređenom kolenu Guliver/AP Photo/Thibault Camus, File
Novak Đoković, srpski tensiser, izašao u javnost posle intervencije na povređenom kolenu

Novak Đoković otišao je kao zdrav i prav u Pariz, a sa Rolan Garosa se vraća na štakama, jer je zbog povrede kolena morao da odustane od dalje borbe za novu titulu na ovom Grend slemu i ukupno 25. takav trofej u karijeri, odnosno bude podvrgnut operaciji povređenog meniskusa kolena

Pošto je u međuvremenu napustio bolnicu u prestonici Francuske, danas se putem svog naloga na X platformi zvanično obratio njegovim zavrinutim i tužnim naviijačima, ali i celoj teniskoj javnosti. 

 

 

"Proteklog dana, morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo povredu meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek procesuiram u glavi sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro.

Veoma sam zahvalan na timu lekara koji je bio uz mene...", poručio je Đoković u društvu supruge Jelene, najbližih saradnika i prijatelja, sa Ajfelovom kulom na pozadini objavljene slike. 

Par dana nakon epske pobede nad Franciskom Serundolom, tokom koje je stradao, odnosno neki dan više nakon trijumfa nad Lorencom Muzetijem u tri sata posle ponoći, nakon nečuvene odluke organizatora da meč počne sat vremena pre prelaza iz jednog u drugi dan.