Novak Djoković

Potreban mi je odmor da odlučim šta ću dalje: Novak Đoković razočaran posle poraza od Nardija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2024 08:46
Novak Đoković na meču protiv Luke Nardija Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill
Novak Đoković na meču protiv Luke Nardija

Poraz od Janika Sinera u polufinalu Australijan Opena jeste bio iznenađenje, ali eliminacija Novaka Đokovića od Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa je mnogo više od toga. To je najveća senzacija u tenisu ove godine.

Svestan je toga i najbolji igrač dašanjice, koji priznaje da je bio mnogo loš protiv Italijana i da je to bio razlog za ovakav rezultat.

"Nisam znao mnogo o Nardiju pre ovog meča, ali sam gledao neke njegove mečeve. Bio sam upoznat sa time da je odličan sa osnovne linije, da mu je forhend jača strana i da je vrlo talentovan. On je danas igrao sjajno, a ja sam, s druge strane, imao baš loš dan. I kombinacija ta dva faktoa je dovela do ovog rezultata", reko je Đoković posle poraza i nastavio sa odgovorima na pitanje da li će učestvovati na turniru u Majamiju:

 

 

"Sve je još sveže. Glava je vruća i potrebno mi je malo vrmena da odmorim i vidim šta ću dalje da radim."

Novak je priznao da se trenutno nalazi u sitaciju na koju nije navikao, jer do sada je u karijeru uglavnom do marta imao barem jedan osvojen trofej, a sada to niej slučaj.

"Nisam navikao na ovu situaciju, ali sve je to sport. Jednostavno, nisam bio dobar, rival je to iskoristio i ostvario značajnu pobedu", rekao je posle meča Đoković.