Novak Djoković

Ovo je čudo, Đoković je moj idol, imam njegovu sliku u sobi: Nardi nakon senzacije u Indijan Velsu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2024 08:21
Pozdrav Novaka Đokvića i Luke Nardija nakon meča u Indijan Velsu Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill
Pozdrav Novaka Đokvića i Luke Nardija nakon meča u Indijan Velsu

Italijanski teniser, Luka Nardi glavna je zvezda svetskog tenisa u ovom trenutku. Dvadesetogodišnjak je napravio istinsku senzaciju na Mastersu u Indijan Velsu i savladao najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića i ovog jutra nema svetskog medija koji ne piše o njemu.

Sam Nardi je zbunjen, ni on sam ne može da veruje da je pobedio najboljeg tenisera današnjice i verovatno najboljeg koji se ikada bavio ovim sportom, pa je zato ono što je učinio opisao jednom rečju - čudo.

 

 

"Nemam reči za ovo što sam uradio. U mojoj sobi i dalje imam sliku Novaka Đokovića. On je moj idol koji do današnjeg dana nije znao ništa o meni, a ljudi sada znaju ko sam ja i mogli su da uživaju u mojoj igri. Oduševljen sam i presrećan. Nedavmo sam izgubio od igrača koji je 462. na svetu, a sada sam dobio Novaka Đokovića. Ovo je ćudo", blistao je od sreće Nardi nakon trijumfa u trećem kolu Indijan Velsa.

Mladi Italijan će se u nastavku takmičenja sastati sa Amerikancem Tomijem Polom, ali zanimljivo je da on to nije znao na konferenciji za medije, pa je kad su ga pitali šta misli o 17. igraču sveta zbunjeno rekao:

"Šta sa Tomijem Polom? Igram protiv njega? Eto, hvala vam što ste mi rekli, nisam to znao. Iskreno, nisam ni gledao  žreb pre meča sa Novakom Đokoivčem."