Novak Djoković

Novak saznao kad izlazi na teren: Termin nije idealan, ali srećom neće biti mnogo vruće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.01.2024 10:06
Novak Đoković Tanjug/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake
Novak Đoković

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković započeće u ponedeljak, 22. januara 409. nedelju kao najbolji teniser sveta, a pre toga ga, u noći između subote i nedelje, očekuje meč osmine finala Australijan Opena protiv Francuza Adrijana Manarina.

Organizatori prvog Grend slemna u sezoni su objavili satnicu i najtrofejniji teniser sveta će na teren izaći u četiri sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, odnosno u 13.30 po lokalnom.

Prema najavljenoj prognozi vremena, u Melburnu bi tokom odigravanja utakmice trebalo da bude oko 20 stepeni, što su idealni uslovi za igru, a ukoliko bude padala kiša neće doći do odlaganja meča, budući da se on igra na "Rod Lejver areni" koja ima pokretni krov.

Pobednik meča između Đokovića i Manarina igraće u četvrtfinalu sa pobednikom duela između Stefanosa Cicipasa i Tejlora Frica, čiji će meč početi u isto vreme, ali će se igrati na "Džon Kain areni".

Drugi srpski predstavnik u osmini finala Australijan Opena, Miomir Kecmanović svoj meč protiv drugog tenisera sveta, Karlosa Alkaraza u noći između nedelje i ponedeljka, ali tačan termin još nije objavljen.