Novak Djoković

"Netfliks kletva" ne važi za Novaka, on je svakako najbolji: Holger Rune otkrio da nije sujeveran

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 08:26
Holger Rune Tanjug/AP Photo/Andy Wong
Holger Rune

"Netfliks prokletsvo" ili "Netfliks kletva" novi je termin u svetu tenisa i odnosi se na činjenicu da su gotovo svi teniseri koji su bili deo prve sezone serijala "Break point" počeli da beleže loše rezultate.

Primera radi, u tom projektu su učestvovali Nik Kirjos, Paula Badosa, Alja Tomljanović, Mateo Beretini, Tejlor Fric i Kasper Rud, a svi oni "ne mogu da se sastave" od kad je emitovana ta serija.

Zato se i pojavila pomenuta teorija o prokletstvu, ali je danski teniser Holger Rune rekao da ona ne može da se odnosi na Novaka Đokovića.

 

"Da budem potpuno iskren, mislim da je ta teorija baš glupa. Uveren sam da nijedan rezultat ostvaren na terenu nema veze sa nekim filmom. Smatram da bi Novak Đoković mogao da snimi deset takvih serija i da opet osvoji 20 ili 24 Grend slem titule. Možda čak i više od toga. Čak mislim i da je Arina Sabalenka snimila neke slične priloge, pa je prošle godine osvojila Australijan Open", rekao je Rune.

Danski teniser je pričao i o tome što se njegovom timu krajem prošle godine priključio i nekadašnji trener Rodžera Federera, Severin Luti.

 

 

"To je za mene fantastična stvar. Federer je moj idol iz detinjstva i zaista mi predstavlja veliku čast što če on, makar na ovaj način, biti deo mog tima. To je baš zanimljivo", reako je Danac.

Trenutno osmi teniser sveta će s eu drugom kolu Australijan Opena u noći između sred ei četvrtka sastati protiv Francuza, Artura Kazoa koji je na otvaranju takmičenja bio bolji od Lasla Đerea.