Novak Djoković

Đoković poslao poruku "orlovima" pred finale sa Nemačkom: Idemo po zlato! Srbija je ponosna na vas

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.09.2023 13:05
Đoković poslao poruku "orlovima" pred finale sa Nemačkom: Idemo po zlato! Srbija je ponosna na vas Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Srpski teniser Novak Đoković pružio je danas podršku košarkašima Srbije uoči finala Svetskog prvenstva protiv selekcije Nemačke. Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) je danas na svojim društvenim mrežama objavila poruku najboljeg srpskog tenisera.

"Momci, srećna nedelja! Srećno vam finale SP. Cela Srbija je ponosna na to što ste postigli, koliko ste daleko stigli. Mi smo košarkaška nacija, uvek smo to bili. Podržavamo vas, ja vas podržavam. Verovatno ću vas gledati u jutarnjim časovima ukoliko uspem. Onda ću se spremati za svoj meč", naveo je Đoković.

"I nadam se da će to biti dve od dve pobede za Srbiju u nedelju. Šta god da se desi, ja sam veoma, veoma srećan zbog neverovatnog tima i duha i prkosa i borbe za našu zastavu i za našu naciju koju ste pokazali tokom celog Mundobasketa. Srećno momci! Idemo po zlato!", istakao je Đoković.

 

 

Utakmica između Srbije i Nemačke biće odigrana od 14.40 časova. Đoković će večeras od 22 sata igrati u finalu Ju-Es opena protiv Danila Medvedeva.