ATP

Novicki voleo Federera i Nadala, sada oduševljen Alkarazom: Neverovatno je da onako igra protiv šampiona Đokovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2023 11:20
Novicki voleo Federera i Nadala, sada oduševljen Alkarazom: Neverovatno je da onako igra protiv šampiona Đokovića Tanjug/AP Photo/LM Otero

Legendarni nemački košarkaš Dirk Novicki poslednjih dana je baš u centru pažnje javnosti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Jedan od najboljih Evropljana koji je ikada igrao u NBA ligi je nedavno otvorio restoran sa svojim imenom na aerodromu u Dalasu, a prilikom razgovora sa medijima dotakao se i tenisa, budući da je poznato da je ljubitelj ovog sporta.

 

 

"Oduvek sam bio navijač Rodžera Federera, kasnije zavoleo Rafaela Nadala i ne mogu da se odlučim koje od njih dvojice bolji. Ali kada gledam Karlosa Alkaraza imam utisak da će taj mali da ih prestigne obojici. To kako on igra i kako se ponaša na terenu je neverovatno", rekao je Novicki.

Govoeći o Karosu Alkarazu, nemački as je posebno istakao njegovu igru protiv Novaka Đokovića u ovogodišnjem finalu Vimbldona.

"Gledao sam ga u finalu Vimbldona protiv Đokovića. Zaista je neverovatno kako je igrao protiv jednog takvog šampiona kakav je Novak. Ukoliko ga povrede budu zaobišle, mislim da će imati izuzetnu karijeru. Taj dečak ima sve. Talenat, dobro je građen, brz, mentalno jek... Baš sve što jedan vrhunski sportista treba da ima". istakao je Novicki.