ATP

Plašim se da Rafa ne završi karijeru kao Federer: Lopeza brine stanje u kojem se nalazi Nadal

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2023 17:17
Plašim se da Rafa ne završi karijeru kao Federer: Lopeza brine stanje u kojem se nalazi Nadal Tanjug/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Švajcarac Rodžer Federer nije dobio oproštaj od tenisa kakav je zaslužio, nije mogao da igra zbog problema sa povredom i bivši teniser Felisijano Lopez, kao veliki prijatelj Rafaela Nadala se plaši da i Španac ne doživi istu subdinu.

Nekadašnji 12. teniser na ATP listi je zabrinut zbog svega onoga što Rafa prolazi i veruje da će uskoro uspeti da se oporavi.

"Na celu tu situaciju ne gledam samo kroz prizmu sporta, odnosno da li će se Nadal vratiti na teren za turnir u Madridu ili Ronal Garos, što verujem da hoće, već mi je kao njegovom prijatelju žao što prolazi kroz te teške trenutke. Zaista bih voleo da se što pre oporavi i ne muči više", rekao je Lopez i dodao:

"Kroz nešto slično je prolazio i Rodžer Federer. Bio je dugo povređen nije mogao da igra i nije uspeo da se oprosti od tenisa na način na koji je želeo. Ne bih voleo da se i Rafi dogodi nešto slično. Nadam se da će se oporaviti".