ATP

Dali ste mi energiju, idemo negde na žurku: Đoković se zahvalio navijačima za podršku na Rolan Garosu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.06.2024 09:21
Novak Đoković slavi pobedu nad Lorencom Muzetijem Tanjug/AP Photo/Jean-Francois Badias
Novak Đoković slavi pobedu nad Lorencom Muzetijem

Meč protiv Lorenca Mozetija u trećem kolu Rolan Garosa po mnogo čemu je bio specifičan za Novaka Đokovića, a najviše po tome što su dva igrača ostala na terenu do tri sata posle ponoći.

I ne samo da su ostali oni, već je jutro na tribinama dočekao i veliki broj navijača kojima se najbolji svetski teniser posle ostvarenog trijumfa javno zahvalio.

"Hvala vam za najlepši meč, sa najviše uzbuđenja koji sam igrao ovde. Toliko adrenalina imam, posle svega ovoga, pa ako imate neku žurku, dolazim, pravimo je. Dali ste mi energiju u četvrtom setu, bio sam drugi igrač zbog vas. Ovo je neverovatno da ste ostali s amnom do tri ujutru. Mnogo dece koja treba da spavaju, koji su mladi. Spektakularno, zaslužili ste ovo", rekao je Đokovi posle meča.

 

 

Veliki gospodin i šampion kakav Đoković i jeste, nije propustio priliku da se zahvali i svom protivniku koji ga je dobro izmučio u glavnom gradu Francuske..

"Veliki respekt velikom ratniku Muzetiju za meč koji je igran ovako kasno ili rano ujutru. Rekao sam mu na kraju meča da je ovo neverovatno, bio je spreman da pobedi, prišao je vrlo blizu. Mogu reći da je on bio bolji na početku četvrtog seta, nisam imao rešenja za njegovu igru, odlično je igrao, sve što je radio je radio sa velikim kvalitetom. Bilo je to jako teško", naveo je Đoković.

Najbolji svetski teniser će u ponedeljak, 03. juna započeti 428. nedelju na čelu ATP liste, a istog dana će odigrati i naredni meč na Rolan Garosu protiv Franciska Serundoloa.