Novak Djoković

Ne znam da li ću igrati u Monte Karlu: Rafael Nadal tvrdi da još nije dovoljno spreman

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2023 08:27
Ne znam da li ću igrati u Monte Karlu: Rafael Nadal tvrdi da još nije dovoljno spreman Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill, File

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je potvrdio da će učestvovati na turniru u Monte Karlu koji počinje 9. aprila, organizatori su najavili da će učešće uzeti i Rafael Nadal, ali Španac to još nije potvrdo.

Šta više, poručio je da još ne zna da li će biti u stanju da se tako brzo vrati na teren, jer se još nije potpuno oporavio od povrede zadobijene još na Australijan Openu.

"Video sam i ja vest da ću igrati u Monte Karlu, ali zaista ne znam ko je to mogao da potvrdi osim mene, a ja nisam siguran da li ću biti spreman. Voleo bih da budem, uželeo sam se tenisa, uz to, na ovom turniru sam već trijumfovao 11 puta", rekao je iskusni Španac, a zatim dodao:

"Međutim, stanje povrede je takvo da ne mogu da preciziram da li ću biti u mogućnosti da učestvujem. Čim budem doneo konačnu odluku ja ću je saopštiti".

Trofej na turniru u Monte Karlu brani Grk Stefanos Cicipas koji je  Kneževini trijumfovao poslednje dve godine, a dva puta je na ovom turniru trijumfovao i Novak Đoković.