Vesti iz rukometa

Odlazak sa Banjice: Trnavac napustio Partizan posle 10 godina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.06.2023 12:58
Odlazak sa Banjice: Trnavac napustio Partizan posle 10 godina MN Press

Dosadašnji golman Rukometnog kluba Partizan, Andrej Trnavac odlučio je da posle 10 godina napusti redove crno-belih i tom prilikom se na emotivan način oprostio od svog, sada već, bivšeg kluba.

Odlični čuvar mreže, koji je u nedavno završenoj sezoni pet puta bi proglašavan za igrača utakmice se zahvalio svima u klubu i poručio da će uvek biti uz njih.

"Sećam se prvih treninga i dolaska u mlađe kategorije kod trenera Andreje Vukojevića, kao i prvih uspeha sa Partizanom, kada smo osvajali razne turnire i prvenstva Srbije. Kao debi u seniorskom timu pamtim derbi protiv Crvene zvezde, kada je kolega Mihailo Ilić doživeo povredu, a ja stao na gol pred skoro punom Banjicom. Išao sam korak po korak, od mlađih kategorija, preko drugog tima, pa sve do prvog tima, igranja SEHA lige i EHF Evrokupa. Bilo je lepo biti deo crno-belog tabora tokom svih ovih godina, a poslednja sezona bila je odlična, kako za mene, tako i za moje saigrače i ceo tim", poručio je Trnavac i dodao:

"Ostaje žal što nismo uspeli da podignemo trofej namenjen prvaku države, ali odlazim sa mnogo lepih uspomena. Samo ove sezone Banjica je nekoliko puta bila puna i ta podrška sa tribina ostaće mi u sećanju do kraja života. Igranje i emocije koje doživljavate pred takvom publikom i navijačima, koji su stvarno najbolji, su nešto neverovatno. Atmosfera koju su nam navijači priredili protiv Vardara je definitivno jedan od najlepših momenata u ovoj deceniji, tokom koje sam nosio dres Partizana".

Na svemu urađenom u crno-belom dresu Trnavcu se zahvalio i Partizan koji mu je poželeo mnogo sreće u nastavku karijere:

"Trki, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere. Verujemo u tvoj talenat, potencijal, rad i sve što smo zajedno učili i gradili tokom prethodnih godina. Biće u najmanju ruku čudno gledati te na Banjici na golu, a da to ne bude u dresu Partizana. Banjica će uvek biti tvoja kuća, a ti deo crno-bele porodice. Dobro pamtimo sve".