Vesti iz rukometa

Rukometni savez Srbije obradovao navijače: Besplatno na spektakl na Banjici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.04.2023 14:27
Rukometni savez Srbije obradovao navijače: Besplatno na spektakl na Banjici MN Press

Ženska seniorska reprezentacija Srbije revanš susret baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo igra sa reprezentacijom Turske u sredu, 12. aprila u Beogradu sa početkom u 18 časova.

Iz Rukometng saveza Srbije podsećaju da je ulaz u dvoranu na Banjicu besplatan, ali da je potrebno da svi gledaoci imaju ulazincu.

Trebovanje karata vrši se isključivo putem mejl adrese [email protected] najkasnije do ponedeljka, 10. aprila, u podne (do 12 časova).

Preuzimanje trebovanih karata moguće je samo na dan utakmice i to jedino na blagajni SC "Voždovac" na Banjici u periodu od 10 do 18 časova.

Rukometni savez Srbije savetuje navijače koji žele da podrže najbolje srpske rukometašice da na vreme obezbede karte i priliku da bodre izabranice Uroša Bregara u najvažnijoj utakmici godine.

Podsećanja radi, pet srpskih rukometašica koje uspešno više od deceniju nose srpski dres će se ovom prilikom oprostiti od nacionalne selekcije te vas očekuje spektakl u kom ćemo pozdraviti Кristinu Liščević, Jovanu Stoiljković, Tamaru Radojević, Jelenu Lavko i Кristinu Graovac.