Vesti iz rukometa

Veliko pojačanje za rukometaše Partizana: Vuk Lazović se vratio među crno-bele

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.02.2023 12:03
Veliko pojačanje za rukometaše Partizana: Vuk Lazović se vratio među crno-bele MN Press

Posle dužeg niza godina, naš klub je konačno dobio igrača svetskog kalibra. Vuk Lazović, pivot koji je ponikao u Partizanu, vratio se u Humsku kao najveće pojačanje u novijoj istoriji kluba, saopštili su crno-beli na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji.

Iskusni 34-godišnji pivot, inače sin proslavljenog glumca Danila Lazovića, poslednjih nekoliko sezona je proveo u Aziji, a internacionalno iskustvo, po odlasku iz Partizana, sticao je u Vardaru (Severna Makedonija), Slovanu (Slovenija), Libeku (Nemačka), Dunarei Kalaraši (Rumunija).

"Reprezentativac Crne Gore biće bedem u odbrani crno-belih i velika pomoć dvojici odličnih pivotmena, koje već imamo. Defanziva je njegova specijalnost, a zbog kvaliteta koje poseduje ne iznenađuje što je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu bio jedan od najboljih odbrambenih igrača", naveli su crno-beli u objavi i dodali:

"Sa budžetom koji naš klub ima u ovom trenutku bilo bi nemoguće dovesti igrača ovakvog kalibra. Veliku zahvalnost za dolazak Vuka Lazovića dugujemo prijatelju kluba, koji je omogućio ovaj transfer".