Vesti iz rukometa

Bregar i Risović: Moramo da popravimo u odbranu, idemo u Podgoricu da pobedimo

komentari (0)

Izvor: Tanjug

29.02.2024 21:11
Uroš Bregar MN Press
Uroš Bregar

Rukometašice Srbije su u poslednjem minutu poražene od Crne Gore 30:31 u trećem kolu kvalifikacija Grupe 6 za Evropsko prvenstvo. S obzirom kako je Grbićeva postigla gol na 50 sekundi pre kraja, a zatim kako je olako ispuštena prilika da se dođe do važnog boda, moglo bi se reći da je poraz doživljen i nesrećno i naivno.

"Odigrali smo kvalitetan meč, naročito u drugom poluvremenu. Izvući ćemo sve dobre i pozitivne elemente igre i pokušati da se fokusiramo na ono što smo dobro radili", rekao je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar.

Za tri dana sledi naredni meč u Podgoriciu.

"Iskoristićemo ova tri dana da radimo na problemima u odbrani sa kojima smo se danas susreli, da to ispravimo već u nedelju u Podgorici. Ne idemo tamo sa belom zastavom, idemo da pobedimo", istakao je Bregar.

Kapiten Srbije Jovana Risović rekla je da je ponosna na  tim i partiju koju su prikazale.

"Borile smo se celu utakmicu, ali je prevagnulo to što su protivnice bile fokusiranije u ključnim trenucima meča. Na pravom smo putu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i volela bih da u Crnoj Gori ponovimo dobru odbranu iz drugog poluvremena i da tamo sav dobar rad dođe na naplatu", naglasila je Risović.