Vesti iz rukometa

Arkus liga na TV Arena sport: Derbi u Šapcu, stiže Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.03.2023 14:29
Arkus liga na TV Arena sport: Derbi u Šapcu, stiže Partizan MN Press

Nakon značajne pobede nad ekipom Vardara (28:22) u SEHA Ligi, rukometaši Partizan ovog poslepodneva gostuju u Šapcu, gde ih u derbi meču 18. kola Arkus lige (18, TV Arena 10) očekuje Metaloplastika.

Crno-beli jesu euforični nakon pobede nad dvostrukim šampionom Evrope, ali u timu sa Banjice ne žele da previše polete, već spuštaju tenziju kako bi ostali fokusirani na sve ono što ih očekuje.

"Vardar je već zaboravljena prošlost i okrećemo se meču sa Metaloplastikom. Siguran sam da će se tim iz Šapca pripremiti na najbolji mogući način i da će analizirati našu utakmicu sa Vardarom, ali ova mlada ekipa Partizana neće dozvoliti da je ponese euforija. Siguran sam da ćemo u današnji meč ući spremni i skoncentrisani", kaže prvotimac crno-belih Vuk Lazović.

Domaći tim će u ovom susretu biti jači za iskusnog pivotmena Branka Kankaraša koji je pre nekoliko dana pojačao redove kluba iz Šapca.

Uoči ovog susreta Metaloplastika zauzima drugo poziciju na tabeli sa dva bod aviše od Beograđana, dok je Vojvodina na prvom mestu sa četiri boda više od crno-belih.

Arkuis liga, 18. kolo

Metaloplasirika  - Partizan 18.00
Radnički – Vojvoidna 18.00
Obilić – Kikinda 18.30
Dinamo – Proleter 19.00
Šamor 65 – Crvena zvezda 19.00
Rudar – Dubočica 54 19.00
Jugović – Topličanin 19.00