Partnerski sadržaji

Golovi se broje – VAR ne važi u MaxBetu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.06.2024 12:19
Ilustracija promo
Ilustracija

Reprezentacija Švajcarske poslala je Itaijane, branioce tutule kući, a Nemci su rutinski pobedili „naše“ Dance i tako postali prvi poznati učesnici četvrtfinala Evropskog prvenstva u fudbalu. Sa kim se na tom putu dalje sastaju saznajemo večeras. VAR je i sinoć imao pune ruke posla i poništio gol Danskoj zbog ofsajda, koji je za svega par centimetara sprečio Dance da povedu. Sada se ukupan broj golova poništenih zbog Var-a na ovom prvenstvu popeo na 10. Međutim, u MaxBetu, za nas i naše igrače to ne menja ništa - za nas VAR ne važi!

Povodom ovog prestižnog fudbalskog takmičenja, kreirali smo specijalnu ponudu: svaki postignuti gol, bez obzira na odluku VAR-a, ostaje važeći u MaxBetu. Šta to u praksi za tebe znači?

Ako si se kladio na 3 ili više golova na nekoj fudbalskoj utakmici koja se igra na Evropskom prvenstvu u fudbalu, i upravo je postignut taj treći gol od kojeg ti ceo tiket zavisi, a onda VAR umeša svoje tehnološke prste i pomuti ti računicu – ne brini. Kod nas nema poništenih golova! U MaxBetu tvoj tiket i dalje ostaje dobitan, jer računamo i golove koji su poništeni zbog VAR odluke i kvota za tu opkladu biće 1, dok ostale kvote ostaju nepromenjene.

Uživaj u utakmicama i ne brini zbog VAR-a jer u MaxBetu nema poništenih golova!

Detalje i uslove promocije pogledajte na https://promo.maxbet.rs