Partnerski sadržaji

Hisense TV uređaji velikih dijagonala: Televizori koji su doneli drugačiji pogled na Mundobasket

komentari (0)

Izvor: Promo

14.09.2023 13:03
Promo promo
Promo

Kako je sport jedna od glavnih TV zabava, ovogodišnje svetsko prvenstvo u košarci bila je sjajna prilika da gledaoci uvide pun potencijal Hisense televizora velikih dijagonala čije funkcije, ali i veličina ekrana, savršeno odgovaraju dinamici timskog sporta.

Rezime sjajnog plasmana naše reprezentacije

Pre nego što vidimo kako su to Hisense televizori doprineli maksimalnom uživanju u vrhunskoj košarci, osvrnućemo se na put naše reprezentacije kroz sve faze ovog takmičenja.

Već u prvoj utakmici Mundobasketa videlo se da je naša reprezentacija spremna za velike stvari. Ubedljivom pobedom protiv Kine naši Orlovi su najavili košarkaški spektakl i igru na najvišem nivou, a buduće utakmice su to samo potvrdile. Gorak ukus ostaje nakon poraza od reprezentacije Italije – utakmica koju su naši igrači imali u svojim rukama, nažalost je izgubljena.

Nakon utakmice protiv Italije usledili su susreti sa Dominikanskom republikom, Litvanijom, kao i reprezentacijom Kanade u polufinalu prvenstva. Naši momci donosili su pobedu za pobedom, ali na kraju je došlo neizvesno finale. Malo je nedostajalo da Orlovi stignu do novog istorijskog uspeha za našu reprezentaciju, ali vicešampionski pehar je rezultat koji zaslužuje sve čestitke, naročito ako uzmemo u obzir odsustvo najboljeg igrača.

Ostaje nam da podržavamo naše momke i na narednim takmičenjima, a svi znamo šta dolazi sledeće. Uz fantastičan plasman na Mundobasketu naša reprezentacija obezbedila je i direktan prolaz na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Nadamo se da će ovoga puta medalja biti zlatna!

Zašto su ovi uređaji osvojili srca korisnika?

Odakle početi? Uzmimo za početak ono na šta prvo pomislimo kada čujemo reč televizor – slika. Svako ko je pratio Mundobasktet preko ovih televizora mogao je da uživa u većem dinamičkom opsegu osvetljenosti sa značajno povećanim odnosom kontrasta koji donosi živopisnije slike. Ultra HD 4K rezolucija, u kombinaciji sa Dolby Vision HDR podrškom, donosila je jasne detalje čak i tokom brzih napada i akcija košarkaša.

Drugi deo multimedijalnog užitka čini zvuk. Opremljeni DTS Virtual:X audio softverom ovi Hisense televizori gledaocima su pružili atmosferu kao da su na tribinama. Zvuk mrežice prilikom svakog koša bio je dovoljan da se svaki ljutibetlj košarke naježi, a što se tiče naše reprezentacije, takvih trenutaka bilo je dosta.

U eri inovativnosti i tehnologije moderni TV uređaji moraju biti svestrani. Prema tome, Hisense svoje televizore ne profiliše samo u pravcu sportkih sadržaja. Sva dinamika koju su ovi modeli doneli prilikom uživanja u košarkaškom programu tokom svetskog prvenstva može se preneti i na druge formate. Vrhunski kvalitet prikaza, zvuk koji inspiriše, ali i Smart funkcije podržane VIDAA operativnim softverom zaslužuju sve pohvale čak i kada su u pitanju filmovi, serije, emisije ili bilo koji drugi TV program.

promo

Da li se još mogu nabaviti?

U želji da gledaocima pruži što bolje iskustvo Svetskog prvenstva Hisense Srbija pokrenula je jedinstvenu akciju pod nazivom „Ponuda koja zakucava”. Velike dijagonale Hisense 50A6BG i 58A6BG UHD Smart televizora ispratilo je i veliko sniženje i ušteda od 10.000 RSD. Sa glavnom razlikom koja se tiče veličine ekrana, oba modela dizajnirana su tako da donesu pojačan užitak uz pomoć svojih pametnih funkcija, ali i ostalih komponenti.

Iako je akcija bila vezana pre svega za Mundobasket, ovi uređaji podržavaju razonodu čak i kada su u pitanju bilo koji drugi multimedijalni formati. Sada ćemo vas obradovati - veliko sniženje ovih televizora velikih dijagonala i dalje traje, a sve informacije u vezi sa akcijom možete pronaći OVDE

Produžena garancija za Hisense televizore

Iako naša reprezentacija nije uspela da osvoji zlato, što se tiče kvaliteta prikaza i donošenja pojačanog doživljaja tokom ovog prvenstva, Hisense televizori svakako jesu. Međutim, tu se priča ne završava.

S obzirom na sada već prepoznatljiv kvalitet ovih TV uređaja, užitak se nastavlja. Verujući u svoj visoki standard, Hisense donosi čak 5 godina garancije na svoje televizore pružajući dodatnu sigurnost za svoje kupce.

Kome pokloniti poverenje kada je u pitanju izbor televizora posle ovog Mundobasketa više se ne dovodi u pitanje – naročito kada uz vrhunski TV na velikom popustu dolazi i višegodišnja garancija.

promo