Vesti iz ostalih sportova

"Hall of fame" utakmica prekinuta zbog nestanka struje: Na kraju slavio Klivlend

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 08:57
"Hall of fame" utakmica prekinuta zbog nestanka struje: Na kraju slavio Klivlend Tanjug/AP Photo/David Richard

Sezona u NFL ligi startuje krajem septembra uz ekskluzivne prenose na kanalima TV Arena sport, a u noći između četvrtka i petka odigrana je tradiocionalna "Hall of fame" utakmica u kojoj je Klivlend bio bolji od Njujorka 21:16.

Meč će ostati upamćen i po tome što je nestanak struje na jednom delu stadiona u Ohaju prouzrokovao prekid od 20 minuta između treće i četvrte četvrtine, ali je na kraju meč priveden kraju.

 

 

Uoči susreta legendarni provotimac Dalasa, Demarkus Ver je pevao nacionalnu himnu što je izazvalo burne rekacije u američkoj javnosti, ali uglavnom poztivne.

Što se same igre tiče, utakmicu koja predastavlja nezvanični početak NFL sezone, mnogo su bolje otvorili Džetsi, ali je Klivlend uspeo da preokrene i na kraju slavi.

"Presrećni smo što smo bili deo ovog spektakla. 'Hall of fame' utakmica je uvek neverovatna i drago nam je što smo uspeli da obradujemo naše navijače koji su nam davali podršku tokom celog meča. Uživali smo i svi jedva čekamo da počne nova sezona" rekao je trener pobedničke ekipe Kevin Stefanski.