Vesti iz ostalih sportova

Stevanović razočaran porazom vaterpolista: Nismo naučili lekcije od prošlog leta, nešto mora da se promeni

komentari (0)

Izvor: Tanjug

02.07.2023 12:32
Stevanović razočaran porazom vaterpolista: Nismo naučili lekcije od prošlog leta, nešto mora da se promeni MN Press

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović izjavio je danas da je razočaran porazom od Rumunije rezultatom 17:14 u meču za plasman od petog do osmog mesta na Svetskom kupu u Los Anđelesu.

Srbija će posle poraza od Rumunije igrati večeras od 22 sata protiv Nemačke za sedmo mesto na Svetskom kupu.

"Čestitke Rumniji, borili su se od početka do kraja i zaslužili su pobedu. Za moje igrače mogu da kažem da nisu naučili lekciju od prošlog leta da moramo protiv svakog tima da damo sto posto ako hoćemo pozitivan rezultat i pobedu. Na žalost oni nisu poštovali ni Rumuniju ni sebe i nešto ćemo morati da menjamo u budućnosti. Izgubili smo i drugi meč koji nismo smeli. Jedino je dobro što ovaj meč nije važan za ovu sezonu, ali je najvažnije da naučimo da ne ponavljamo greške u narednim mečevima", rekao je Stevanović, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srpski vaterpolista Marko Radulović bio je najefikasniji na meču sa sedam golova. "Rumuni su zaslužili pobedu, odigrali su dobar meč sa mnogo više želje u pobedi i napadu. Primili smo previše golova. Moramo da igramo mnogo bolje u odbrani, da pravimo blokove i tako pomognemo golmanima", dodao je Radulović.