Vesti iz ostalih sportova

Ovo nema niko na svetu, samo Arena Cloud: Golovi i šanse u realnom vremenu na vašem uređaju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2023 12:43
Ovo nema niko na svetu, samo Arena Cloud: Golovi i šanse u realnom vremenu na vašem uređaju TV Arena sport

Arena Cloud, najpopularnija premium TV platforma za gledanje svih sportskih događaja dobila je novu funkciju, koja će bez sumnje, obradovati sve korisnike - HIGHLIGHTSA u realnom vremenu.

Naime, najupečatljivji detalji sa utakmica biće dostupni tokom trajanja mečeva, kada će svi korisnici Arena Cloud platforme moći odmah da pogledaju šanse, prilike, atmosferu sa tribina i ostale zanimljivosti.

Za sada nijedna aplikacija na svetu nema ovakav proizvod u ovakvom formatu, što Arenu Cloud definitivno čini najboljom sportskom platformom u regionu, a verovatno i šire

Highlights su dostupni već od početka utakmice, posle gola, šanse, penala, koša ili atraktivnog poteza. Sve što je zanimljivo sa sportskog događaja i što vas zanima, biće dostupno na Arena Cloud aplikaciji u najkraćem roku. Takođe, skraćeni snimci utakmica biće dostupni odmah po završetku utakmica.

Korisnici Arene Cloud neće morati da brinu da li će nešto propustiti iz najboljih i najjačih liga – UEFA Lige šampiona, NBA, Premijer lige, ABA lige, La Lige, Lige 1, Serije A, Superlige Srbije…

Highlights su besplatni uz Silver i Gold paket do avgusta 2023.
 

.