Vesti iz ostalih sportova

Republika Srpska odličan domaćin Evropskog kupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2023 19:15
Republika Srpska odličan domaćin Evropskog kupa DŽUDO SAVEZ REPUBLIKE SRPSKE

Sve ono najbolje što džudo sport može da ponudi viđeno je za vikend u Istočnom Sarajevu! Džudo savez Bosne i Hercegovine, predvođen novim predsednikom Ognjenom Pavlovićem, prvo je uspeo da u Republiku Srpsku dovede dosad najveće takmičenje u ovom sportu - seniorski Evropski kup, a onda i besprekorno da organizuje turnir za 345 najboljih takmičara iz 25 evropskih zemalja.

DINO ŠEĆIĆ

 

 

Zaista, podatak za respekt, publika je uživala u sjajnim borbama! Ono što je posebno obradovalo navijače u dvorani "Peki" jesu dve zlatne i jedna bronzana medalja takmičara iz Republike Srpske. Zlatom su se okitili Anđela Samardžić (do 57 kilograma) i Božidar Vučurević (do 90 kilograma), dok je bronzano odličje osvojio Vasilije Vujičić (+100kg).

"Potajno smo se nadali medalji od najvećih uzdanica, ali ni sanjali nismo tri odličja! Anđela, Božidar i Vasilije pokazali su da pripadaju samom evropskom vrhu i da od njih tek možemo da očekujemo velike stvari", izjavio je Pavlović.

PRIVATNA ARHIVA

 

 

Pavlović odlično započeo posao!

Ognjen Pavlović je samo tri dana pred Evropski kup preuzeo je dužnost prvog čoveka Džudo saveza BiH i odmah tri medalje!

"Nije moglo bolje! Naši takmičari su pokazali da se od njih tek mogu očekivati najbolji rezultati, a moj organizacioni tim je dobio novu potvrdu da je spreman za velika dela", ponosan je Pavlović.