Vesti iz ostalih sportova

Fudbaleri Crvene zvezde, Dragan Džajić i Jovan Šurbatović odali počast nastradalima u OŠ "Vladislav Ribnikar"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.05.2023 14:45
Fudbaleri Crvene zvezde, Dragan Džajić i Jovan Šurbatović odali počast nastradalima u OŠ "Vladislav Ribnikar" Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde, kao i Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić i generalni sekretar Jovan Šurbatović odali su danas počast nastradalima u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 

Predvođena predsednikom Svetozarom Mijailovićem i kapitenom ekipe Milanom Borjanom, delegacija Zvezde je polaganjem venaca i cveća i paljenjem sveća u tišini dostojanstveno odala počast stradaloj deci i domaru koju su izgubili živote prošle srede u nezapamćenom masakru koji je potresao celu Srbiju:

 

 

"Anđeli naši, vi i vaš dobri anđeo čuvar živećete večno u srcima svih nas. Molimo se za oporavak svih vaših drugara i nastavnice. Molimo se i da vaše porodice imaju dovoljno snage da prežive neizmerni, nesagledivi gubitak", stoji u poruci kluba na društvenim mrežama.

U saopštenju FSS se navodi da su Džajić i Šurbatović zapalili sveće ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" i odali počast nastradalima. Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su trećeg maja u oružanom napadu jednog učenika. Ranjeno je šestoro učenika i jedna nastavnica, a 13-godišnji napadač je uhapšen.