Vesti iz ostalih sportova

Počela prodaja ulaznica za spektakl: Fajnal-ejt vaterpolo Lige šampiona na bazenu "11. april"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.05.2023 15:14
Počela prodaja ulaznica za spektakl: Fajnal-ejt vaterpolo Lige šampiona na bazenu "11. april" MN Press

Organizator Fajnal-ejta vaterpolo Lige šampiona, Novi Beograd, saopštio je da je počela prodaja ulaznica za taj spektakl koji će se održati od 31. maja do 3. juna na bazenu "11. april".

Beograd će ponovo biti centar evropskog vaterpola. Treću godinu uzastopno Vaterpolo klub Novi Beograd biće domaćin Fajnal-ejta Lige šampiona, a ovoga puta sve utakmice igraće se u spektakularnom ambijentu na otvorenom bazenu Sportskog centra "11. april" i za tu priliku biće podignute montažne tribine.

Za ovaj vaterpolo spektakl koji će u glavnom gradu Srbije još jednom okupiti evropsku vaterpolo elitu u prodaji će biti isključivo dnevne ulaznice koje će se prodavati po cenama od 1.200 za prva dva dana i 1.500 dinara za druga dva dana turnira i moći će da se kupe na svim prdajnim mestima Tickets-a kao i onlajn putem njihovog internet sajta.

Za sada je poznato šest od ukupno osam učesnika završnog turnira koji će se boriti za titulu novog prvaka Evrope, a osim vaterpolista Novog Beograda plasman su do sada obezbedili još Barseloneta, Pro Reko, Olimpijakos, Breša i Ferencvaroš.

Prvog dana takmičenja (31. maj) na programu će biti svi četvrtfinalni dueli. Za 1. jun zakazana su polufinala i razigravanje za plasman od 5. do 8. mesta. Trećeg dana finalnog turnira (2. jun), igraće se utakmice za peto i sedmo mesto, a 3. juna na program je meč za treće mesto i finale.

Titulu prvaka Evrope brani italijanski Pro Reko koji je prošle godine u finalu na peterce bio bolji od Novog Beograda.