Vesti iz ostalih sportova

Jutjub kanal TV Arena sport ima 150.000 pratilaca: Hvala vam na poverenju, nastavljamo da postavljamo nove rekorde

komentari (1)

Autor: TV Arena sport

13.02.2023 11:36
Jutjub kanal TV Arena sport ima 150.000 pratilaca: Hvala vam na poverenju, nastavljamo da postavljamo nove rekorde TV Arena sport

Portal TV Arena sport danas je dobio potpuno nov, moderan izgled, a istog dana stigla je još jedna lepa vest - zvanični Jutjub kanal najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope premašio je brojku od 150.000 pratilaca.

Drago nam je što ste prepoznali naš trud da ekskluzivni sportski sadržaj sa svih svetskih meridijana dođe u što veći broj domova i budite sigurni da se tu nećemo zaustaviti.

Pred nama je još mnogo iskušenja i sportskih takmičenja na kojima ćemo biti prisutni, kako bismo Vama, našim vernim gledaocima ponudili potpuni doživljaj uživanja u njima. Za nas ne postoje veliki i mali događaji, svakom izazovu i prenosu pristupamo podjednako profesionalno, sa željom da na što realističniji način predstavimo sve ono za šta smo trudom, radom i imenom stekli, a to je pre svega poverenje poslovnih partnera da prenosimo najbolje, najatraktivnije i najznačajnije sportske događaje širom planete.

TV Arena sport je nosilac ekskluzivnih prava za mečeve fudbalske reprezentacije Srbije, Mozzart bet Superlige, kao i najkvalitetnijih evropskih fudbalskih sadržaja, počev od Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencije, do Premijer lige, Serije A i Lige 1.

Na našim kanalima se pored fudbala može pogledati i ekskluzivni košarkaški sadržaj, mečevi NBA i regionalne Admiralbet Aba lige, Kupa Radivoja Koraća, zatim vrhunske rukometne, odbojkaške i vaterpolo mečeve, kao i najkvalitetniji sadržaj kad su borilački sportovi u pitanju.

I sve to što naši gledaoci imaju prilike da posmatraju putem direktnih prenosa, studijskih emisija i stručnih analiza moguće je videti na zvaničnom Jutjub kanalu naše televizije.

Hvala vam što nas pratite, što ste sve ovo vreme sa nama iz uz nas, što nam ukazujete vaše poverenje i uvreni smo da ćemo zajedno uspeti da postavio još mnoge rekorde.