Vesti iz ostalih sportova

Humanost kao moralna misija – BetOle daruje decu u Tiršovoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.04.2023 19:07
Humanost kao moralna misija – BetOle daruje decu u Tiršovoj TV Arena sport

Kada udruže snage najbolja online kladionica u zemlji i najpopularniji sportski kanal, kombinacija može biti samo dobitna. Baš takav je i humanitarni tiket koji je u okviru emisije „Moja Arena“, odigrao omiljeni glumac svih generacija Ivan Bosiljčić.

Na tiketu su bila 4 para, a uz uplatu od 10.000 dinara i odlične kvote u BetOle kladionici, vrednost dobitka iznosila je čak 100.000 dinara.

Sav novac doniran je Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, a predstavnica kompanije BetOle je u ime kompanije uručila ček nadležnima te ustanove, koja već godinama brine o zdravlju mališana u našoj zemlji.

Humanost je vrlina koja se posebno ceni

Kao društveno odgovorna kompanija, smatramo da humanost nije samo naša dužnost, već i moralna obaveza. Zbog toga smo prepoznali značaj humanitarnih akcija i aktivno uzeli učešće u takvim događajima. Svesni smo odgovornosti koju imamo prema ovom društvu, te je naša ideja da na ovaj način pomognemo svima onima kojima je pomoć najpotrebnija.

To su pre svega naši mališani, koji su ujedno i budućnost ove zemlje. Oni su ti koji jednog dana treba da preuzmu našu ulogu i prepoznaju značaj svog doprinosa u ovakvim i sličnim akcijama.

BetOle – igraš da dobiješ!