Vesti iz ostalih sportova

Ranđelović: Imamo još vremena da ispravimo neke nedostatke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.06.2024 22:40
Sava Ranđelović, vaterpolista Srbije MN Press
Sava Ranđelović, vaterpolista Srbije

Zadovoljan sam kako smo radili u Kragujevcu. Nije bilo opuštanja i od samog početka je nametnut odličan ritam, kakav bi i trebalo da bude za turnir kakav nas čeka na Olimpijskim igrama, izjavio je vaterpolista Srbije Sava Ranđelović posle priprema u Kragujevcu, preneo je danas Vaterpolo savez Srbije (VSS).

Vaterpolisti su u Kragujevcu završili deo priprema za Olimpijske igre u Parizu. Vaterpolisti Srbije se od nedelje nalaze na pripremama u Kranju.

Na pripremama su svi igrači izuzev Đorđa Vučinića kojeg je povreda sprečila da se javi selektoru Urošu Stevanoviću, navodi VSS.

"Nema većeg takmičenja od Igara i jasno je zbog čega smo svi motivisani maksimalno. Svi smo na okupu, svi zdravi tako da nesmetano radimo. Imamo još vremena da ispravimo neke nedostatke kako bi Pariz dočekali spremni. Sa nama je proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić kao sportski psiholog i njegovo prisustvo dosta znači", zaključio je Ranđelović.

Vaterpolisti Srbije će u Kranju ostati do drugog jula, a potom im sledi turnir u Šapcu, pa nastavak rada u Novom Sadu, Podgorici i Beogradu.

OI u Parizu će biti održane od 26. jula do 11. avgusta.