Vesti iz ostalih sportova

Selektor vaterpolista Srbije, Uroš Stevanović, saopštio širi spisak igrača za OI u Parizu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.06.2024 11:27
Uroš Stevanović, selektor Srbije MN Press
Uroš Stevanović, selektor Srbije

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović objavio je širi spisak kandidata koji će početi pripreme za Olimpijske igre u Parizu..

 

 

Na spisku su: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Radoslav Filipović (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Nemanja Vico (Primorac), Đorđe Lazić (igrao za Brešu sada još bez kluba), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Petar Jakšić (Radnički), Luka Pljevančić (Šabac), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Radnički), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Nikola Dedović (Vašaš), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Nikola Lukić (Novi Beograd) Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan).

Reprezentacija će od 10. do 22. jula trenirati u Kragujevcu, a od 24. juna do 2. jula biće na pripremama u Kranju.

Od 4. do 7. jula je turnir u Šapcu na kojem će učestvovati Francuska, Australija, Crna Gora, Rumunija, Nemačka i Srbija. Posle dva dana odmora, od 10. do 16. jula pripreme će se nastaviti u Novom Sadu, a od 17. do 20. jula u Podgorici.

U Beogradu će se treninzi održati 22. i 23. jula i 25. jula se putuje na Olimpijske igre u Pariz. Na Igrama će Srbija igrati u B grupi, a rivali su Japan, Australija, Španija, Francuska i Mađarska.